TOP-1.1.3-HB1-2016-00007

 

 

 

 

 

 

TOP-1.1.3-HB1-2016-00007

Helyi termelőkre alapozott gazdaság és közéteztetés fejlesztés Hajdúnánáson

 

Hajdúnánás Városi Önkormányzat helyi gazdaságfejlesztési projektje alapvetően két nagy részre bontható infrastrukturális fejlesztést foglal magában. Az 1. rész a helyi termelők számára egy zöldség-gyümölcs hűtő-tároló kialakítása, mely a Hajdúnánási Tartósító és Építő Szociális Szövetkezet Arany János utcai telephelyén, az 5761/1 hrsz.-on meglévő csarnok épület-rész átalakításával valósul meg. Az infrastrukturális fejlesztés 2. része a közétkeztetés fejlesztése, melynek keretében a Hajdúnánás, Iskola utcai iskola konyhájának fejlesztése történik meg, valamint sor kerül a fejlesztéshez kapcsolódó konyhai eszközök beszerzésére is.

A projekt megvalósításával tehát kettős cél teljesül: a hűtő-tároló épület kialakítása révén a helyi termelők támogatását, a helyi termékek piacokra való hatékony eljutását, másrészt a tervezett konyhatechnológiai fejlesztés révén a helyi közétkeztetés minőségi megújulását eredményezi.

Jelen pályázat forrását az Európai Regionális Fejlesztési Alap és Magyarország költségvetése társfinanszírozásban biztosítja.

Kedvezményezett: Hajdúnánás Városi Önkormányzat 4080 Hajdúnánás, Köztársaság tér 1.,

A támogatás összege: 100.000.000 Ft

A támogatás mértéke: 100%

A projekt tervezett befejezési dátuma: 2019.02.28.

 

A megvalósításról készített fotódokumentáció [Galéria]

 

 

Galéria