35 éves osztálytalálkozó
hajdunanas.hu | 2018.Jan.09. 14:26

35 éves osztálytalálkozóra gyűltek egybe az 1982-ben végzett egykori 3-as számú Általános Iskola diákjai a Polgári úti iskolában december 9-én, szombaton. A találkozón részt vett valamennyi osztályfőnökük is: Fekete Imréné, Csegöldi Lászlóné és Zsoldos Lászlóné tanárnők  is.

Az egykori iskolás emlékek, a szép és küzdelmes életpályák, a család valamennyiük számára adott okot a beszámolókra. Örömmel hallgatták meg  egymást  és idézték fel  közös és egyéni emlékeiket, melyeket az idő múlása talán még szebbé tettek. Az egykori osztálynapló áttekintése is adott okot az örömre és a vidámságra, hiszen az akkori tananyagokat és beírásokat egyikük sem állta meg szó nélkül. Sajnos egy osztálytársuknak már csak az emléke volt köztük, melyre a sírjánál meggyújtott gyertyával  is tisztelegtek.

Az osztályfőnöki órát követően a Diófa Csárda adott otthon a közös vacsorának, ahol tovább beszélgethettek az egykori 8.a osztály tanulói és osztályfőnökeik.
Jó volt együtt emlékezni- újra átélni a gyermekkor 8 évét, melyeket  nemcsak az idő múlása tett széppé. Ilyen pillanatokban nem számít, mi történik rajtunk kívül- hányszor semmisültünk meg vagy születtünk újra- ilyenkor csak az számít, milyenek voltunk MI EGYÜTT.

Fekete Andrea
 

Galéria