Elindult az új hajdunanas.hu weboldal
hajdunanas.hu | 2018.Jan.25. 09:30

Korszerű arculat és sok információ jellemzi az önkormányzat internetes oldalát, melyet sajtótájékoztató keretében mutatott be Szólláth Tibor polgármester.

Több mint 7 évvel az előző honlap elindulása után teljesen megújult a város hivatalos oldala – modern trendeket követve – aloldalakkal segíti a tájékozódást.

Az előzőre jellemző informatív jelleget tovább fejlesztve, modern köntösbe öltöztetett honlapon tájékozódhatnak a helyi történésekről, aktualitásokról a hajdúnánásiak és a városba látogatók egyaránt. "Fontos az első benyomás” – kezdte tájékoztatóját a város polgármestere. „Hatványozottan igaz ez egy település honlapjára is, hiszen a mai felgyorsult világunkban, ha utazni szeretnénk vagy hivatalos ügyet intézünk ma már mindezt sokesetben az interneten tesszük.” -tette hozzá.

Szólláth Tibor polgármester úgy fogalmazott: „Egy merőben új szemléletet, látásmódot szeretnénk tükrözni az új honlap bevezetésével, melyen minden olyan információ megtalálható, amit a hajdúnánásiak és a városba érkező turisták kereshetnek."

Az új Hajdúnánás.hu nyitóoldalán keresztül 2 nagy menüpönt érhető el: „Itt élek” és „Látogatóba jövök”.
Az „Itt élek” menüpont elsősorban a városban élők számára nyújt tájékoztatást. Ebben a menüpontban találhatók meg többek között az önkormányzattal kapcsolatos hírek, ügyintézésekhez kapcsolódó információk, elérhetőségek, álláshirdetések, pályázatok, hirdetmények is. Míg a "Látogatóba jövök" menüpont a Hajdúnánásra látogatóknak, a turistáknak nyújt széleskörű tájékoztatást elsősorban a gyógyfürdőről, szállásokról, éttermekről.

A megújult honlapot a mai kornak megfelelően okostelefonokra, tabletekre is optimalizálták, tehát bármilyen eszközön is barangolunk a hajdunanas.hu oldalon kényelmesen, az eszköznek megfelelő nézetben tudjuk megtenni.

Az eddiginél jóval több hírt, információt tartalmazó oldal, kapcsolatban áll a Hajdúnánási Televízió saját Youtube-csatornájával, valamint az önkormányzat Facebook-profiljával.

További újdonság, hogy az elérhetőségek menü pont alatt egy fontos funkció is megtalálható: az „Írjon nekünk”, melynek segítségével a honlapon keresztül tudjuk elküldeni véleményünket, problémáinkat, melyek közvetlen az önkormányzati ügyintézőkhöz kerülnek, ezzel is elősegítve a gyorsabb ügyintézést. De nem tűnt el a régi honlap sem, továbbra is elérhető az archiv.hajdunanas.hu-ra kattintva.

Galéria