Elrajtolt a tavaszi szezon
hajdunanas.hu | 2018.Mar.12. 14:25

A hétvégén elindult a Megye I-es bajnokság tavaszi sorozata. Az első találkozónk Berettyóújfaluban volt a hazai pálya alkalmatlansága miatt. Szitkó Robi otthonában talán hízelgőnek mondható az iksz, de úgy, hogy már a második percben vezetést szereztünk kicsit keserű lett a szánk íze. Lássuk először azonban a távozókat és az érkezőket!

Az őszi szezon után, két játékos döntött úgy, hogy elhagyja csapatunkat.

Kállai Márton: Saját nevelésű játékosunk, a több játéklehetőség reményében, a DASE csapatához igazolt. Marcit, az iskola is Debrecenhez köti, így a tanulás mellett, a futball is helyben lesz számára. Vígh Levente. Ő már a felkészülést sem nálunk kezdte, előbb a Cigánd, majd az úgyszintén NB III- as Tállya KSE edzéseit látogatta. Utóbbi csapatnál sikerrel járt, ezzel eldőlt, hogy tavasszal már az NB III-as keret tagja lesz.

ÉRKEZŐK: Klubunk, három játékossal erősítette meg keretét a tél folyamán. Posztokra igazoltunk, tehát ezen szempontok szerint került Hajdúnánásra:

Tóth Viktor: Az 1997-es születésű játékos, eddig a Hajdúböszörményi TE csapatát erősítette. A védelem megerősítésére igazolt fiatalember, végig járta a ranglétrát, sőt már az NB III-as bajnokságba is belekóstolt. Reméljük nagy segítségére lesz csapatunknak

Eddigi klubjai: Hajdúböszörményi TE

Jóna Gábor: Az 1991-ben született nánási játékos két év távollét után döntött úgy, hogy haza igazol. A középpályán bevethető játékos, egy jól sikerült felkészülés után, hasznára lehet csapatunknak. Eddigi csapatai: DEAC, DASE, Bükkzsérc

Bencze Donát: Az 1999-es születésű játékosunk Hajdúdorogon ismerkedett meg a labdarúgással. Azonban 2010 és 2012 között klubunk, U-13 as keretét erősítette. Gólérzékenységére felfigyelve innen Debrecenbe vezetett az út, ahol végigjárta a korosztályokat. Ebben az évben, már az NB III-ban vitézkedő DEAC-nak is tagja lehetett. Csapatai: Hajdúdorog, DVSC-DLA, DEAC

Ami megfigyelhető, nem öregedett játékos keretünk és sikerre éhes futballistákkal vághatunk neki a tavaszi szezonnak. Távozóinknak megköszönjük eddig szereplésüket, segítségüket, számukra további sok sikert kívánunk. Az érkezőket pedig köszöntjük és rengeteg sikeres bajnoki mérkőzést kívánunk, kék-sárga színekben!

Most pedig nézzük a tavaszi első fordulót!

Berettyóújfalui SE – Hajdúnánás Flexo 2000 FK 1–1 (0–1)

50 néző. Vezette: Gulyás S.

Hajdúnánás FK: László T.– Tornyai V., Perényi R., Cservák T. (Újvári Zs.), Kiss L.(Dallos-Nagy T.), Jóna G. (Csatári D.), Bencze D. (Tóth V.), Félegyházi Z., Fodor J., Zsuga Á., Kovács G.

Edző: Daróczi Péter

Gól: Csordás J., illetve Tornyai V.

Ifi: 3-1

A találkozó nem hozott magas színvonalat, melyet most a hideg, valamint az erős szél számlájára írhatunk. Ezen hátráltató tényezők ellenére, góllal indítottuk a mérkőzést. A második percben, egy szögletet sikerült gólra váltani. A beadás mindenkin átszállt, de Fodor János résen volt és a visszaívelt labdájára, Tornyai Viktor érkezett a lehető legjobb időben. A folytatásban a Berettyóújfalu gárdája dominált, de ez nem eredményezett komolyabb gólveszélyt kapunkra. A második félidő sem hozott komolyabb változást. A Szitkó csapat volt meddő fölényben és a 66. percben elért góljukig nem voltak veszélyesek kapunkra. Ezek után megpróbáltunk ritmust váltani és helyzeteket tudtunk kialakítani, de vagy pontatlanul céloztunk, vagy a hazai hálóőr állta útját lövésünknek.

Kócsi Imre

Galéria