Helyt állt a nánási csapat a IV. Magyar Önkormányzatok Focikupáján
hajdunanas.hu | 2018.May.17. 14:54

A hétvégén, május 12-én Budapesten rendezték meg a negyedik Magyar Önkormányzatok Focitornáját, ahol Hajdúnánást alkalmi válogatott képviselte.

GALÉRIA

A Magyar Önkormányzatok Focitornáját a megszokott forgatókönyv szerint idén is az ünnepélyes megnyitó vezette be, ahol előbb Pogácsás Tibor, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára, majd Tarlós Istvánt képviselve dr. Szeneczey Balázs főpolgármester-helyettes, végül pedig Kovács Péter, a sportpályának otthont adó XVI. kerület polgármestere köszöntötte és biztatta a résztvevőket.

Városunk csapata igazán erős csoportba került, hiszen Budapest XVI. és XVIII. kerülete mellett Bátonyterenye, Monor, valamint az Oroszlányi Önkormányzat alakulata is a hatos fogatban volt.

A nánási csapat szervezetten és fegyelmezetten, helyenként igen parázs mérkőzéseket játszva - öt meccsen összesen 10 gólt kapva és 14-et szerezve a selejtezőket a csoport negyedikeként zárta.

A hajdúsági csapat sportszerűen, a város címeres mezét büszkén viselve vettek részt ezen a remek tornán, ahol bátran mondhatjuk, hogy helyt álltak.

Természetesen a mérkőzések mellett játékosaink számtalan új ismeretséget is kötöttek más városok önkormányzatainak csapataival, ezzel is erősítve a magyar városok közötti sportkapcsolatokat.

Galéria