Ingyen is választ kaphatunk jogi kérdéseinkre
hajdunanas.hu | 2018.Feb.05. 09:06

Munkajog, polgárjog, társadalombiztosítás vagy az adójog területén adódott kérdése? Lakossági igényeknek eleget téve a Hajdúnánás Városi Önkormányzat január közepétől új szolgáltatásként indította el a jogi tanácsadást. A hajdúnánásiak ingyen kaphatnak választ jogi kérdéseikre a Köztársaság tér 1. szám alatt a Városháza mellett, az Ügyfélfogadási tér épületében minden pénteken 14-16 óra között. Segítséget kaphatunk különféle okiratok például kérelem, figyelmeztetés, felszólítás kitöltéséhez, szerkesztéséhez.

Ez azt jelenti, hogy ügyfélfogadási időben Dr. Kovács Tamás, egyéni ügyvéd, jogász-közgazdászhoz főként a munkajog, a cégjog, a vállalkozások joga, a társadalombiztosítási (TB) jog és az adójog területén fordulhatunk tanácsért, segítségért. A szolgáltatás több formában is igénybe vehető, így például személyesen, telefonon vagy akár elektronikus úton is.

A személyes jogi tanácsadás keretében minden pénteken 14-16 óra között a Városháza mellett, az Ügyfélfogadási tér épületében személyre szabott tanácsadással és jogi felvilágosítással, iratmintákkal segíti a tanácsot kérőket a jogi problémák megoldásában.

Célszerű a konkrét kérdésekkel már úgy felkeresni az irodát, hogy az ügyben keletkezett iratait is magával viszi az ember.

Az ügyfélfogadási térben (Köztársaság tér 1. szám alatt a Városháza mellett) Dr. Kovács Tamás, egyéni ügyvéd, jogász-közgazdász (06-30-4-688-601) várja a hajdúnánási ügyfeleket minden pénteken 14-16 óra között.

Forduljanak hozzá bizalommal.

Galéria