Ingyen juthatnak PI-vízhez a hajdúnánásiak
hajdunanas.hu | 2019.Aug.07. 08:23

Ünnepélyes keretek között adták át a PI-víz kutat, melyet   bárki elérhet augusztus 2-tól. Az átadón jelen volt Dr. Fülöp László, PI víz kutató, a PI technológiák fejlesztője.

Az elmúlt években egy sor olyan fejlesztést valósítottunk meg, melyek mind arra irányultak, hogy a közösségünk tagjai minél egészségesebben élhessenek és hogy az egészséges életmód választása ne pénzügyi kérdés legyen a hajdúnánásiak számára – emelte ki Szólláth Tibor az eseményen.

Ma Hajdúnánáson egy kis odafigyeléssel bárki sokat tehet a saját és családja egészségéért. Egyedülállóak vagyunk, hiszen közösségünk tagjai konvencionális áron vásárolhatnak bio alapanyagokat, nagy hangsúlyt fektetünk a felnövekvő generáció szemléletformálásra, ennek szellemében többek között iskolai bio menzaprogramot működtetünk, évente kétszer 15 alkalommal szinte térítésmentesen vehetnek igénybe gyógykezeléseket a lakosaink a Hajdúnánási Gyógyfürdőben és folyamatosan fejlesztjük a sportoláshoz kapcsolódó infrastruktúránkat – tette hozzá a polgármester.

A szabadtéri színpad mögött található közkifolyó átalakításra került és a munkálatok befejeztével augusztus 2-tól a kútból bárki elérheti a méltán híres PI-vizet, melyet főként pozitív egészségügyi hatásairól lehet ismerni.

A PI-víz többek között segít megelőzni a daganatos, valamint a szív és érrendszeri megbetegedéseket, csökkenti a koleszterin lerakódást és javítja az emésztést. Eddig a hajdúnánásiak bolti forgalomban vásárolhatták meg a PI-vizet, mostantól viszont bárki számára ingyenesen elérhető lesz ez a jótékony hatású ital.  

Galéria