Ingyenesen igényelhető a megújult Hajdúnánás Kártya
hajdunanas.hu | 2019.Jan.18. 08:49

Megújult és új arculatot kapott a városkártya, amely továbbra is kedvezményes belépést biztosít a Hajdúnánási Gyógyfürdőbe, valamint városi és sportrendezvények belépőjegyes eseményeire. Az elmúlt években igényelt Hajdúnánás Kártya mindaddig nem kerül lecserélésre, amíg a hátoldalán található hologramos bélyegnek van hely.

Az új év beköszöntével megújult és új arculatot kapott a városkártya, amelyet 2004. évi bevezetése óta több mint 9500-an váltottak ki. A kártya népszerűségét több kedvezményes szolgáltatás biztosítja. Immár tizenöt éve erősíti a hajdúnánásiak identitását, akiknek eddig is és ezután is alanyi jogon jár a városkártya – fogalmazott a polgármester. Szólláth Tibor kiemelte: a számos szolgáltatási kedvezményt nyújtó kártya modernebb lett.

Továbbra is jelentős kedvezménnyel vehetik igénybe a városkártya használói a gyógyfürdő szolgáltatásait.

A polgármester kiemelte, hogy a városkártya továbbra is kedvezményes belépést biztosít a Hajdúnánási Gyógyfürdőbe. Ez azt jelenti, hogy a felnőtt napijegy 1600 forint helyett 1100 forintért váltható meg, míg a diák, nyugdíjas jegy 1400 forint helyett városkártyával csupán 1000 forintba kerül.

Emellett a hajdúnánásiak továbbra is igénybe vehetik a kártyát városi és sportrendezvényeknél. Többek között a Móricz Pál Városi Könyvtár és Helytörténeti Gyűjtemény kulturális belépőjegyes eseményeire, könyvtári belépésre, a város által támogatott sportegyesületek által szervezett programokra és a Nánás Pro Cultura Nonprofit Kft. által szervezett rendezvényekre.

A városkártya igénylésére minden hajdúnánási lakos jogosult, kiváltása pedig teljesen ingyenes.

A Hajdúnánás Kártyát kizárólag hajdúnánási állandó lakcímmel és személyi igazolvánnyal rendelkező magánszemély igényelheti erre a célra rendszeresített igénylőlapon a Hajdúnánási Közös Önkormányzati Hivatal információs pultjánál. A kártya igénylése során a személyazonosság és a lakcím igazolására alkalmas okmányra van szükség.

A Hajdúnánás Kártya az adott naptári évre szól, azt követően évente érvényesíttetni kell a nyilvántartás adatainak megerősítésével és hologramos bélyeggel a városháza információs pultjánál. Az előző évi 2018-as, érvényesített városkártya ez év február 28-ig érvényes.

Galéria