„JOBB, HA EL SEM DOBOD” - szemétgyűjtési akció lesz
hajdunanas.hu | 2019.Sep.16. 15:04

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. 2019. szeptember 20-án ismételten megrendezi a „JOBB, HA EL SEM DOBOD” elnevezésű szemétgyűjtési programját, mely célja egy élhetőbb, tisztább környezet megteremtése az önkéntes alapú közös gyűjtésen keresztül.

Az akcióra a Hajdúnánás Városi Önkormányzat ebben az évben önálló csoportként jelentkezett, és vállaltuk, hogy városunk közigazgatási területén lévő állami utak egy kijelölt szakaszát megtisztítjuk, melyben minden szorgos, példával elől járni kívánó kézre számítunk!

A gyűjtés időpontja és helyszíne: 2019. szeptember 20. (péntek) 12.00-13.30, Hajdúnánás, Nyíregyházi, Dorogi utca nagykörúttól kifele vezető szakasza és a Balmazújvárosi út Fürdő utcától kezdődő szakasza, továbbá a Liget területe.

Az egészséges és tiszta környezet megteremtéséért kérek minden önkéntest, hogy találkozzunk a fent megjelölt helyszínek egyikén! A részvételi szándékot előzetesen jelezni a mirkob@hajdunanas.hu e-mail címre lehet a szükséges felszerelés (zsák és védőkesztyű) biztosítása érdekében!
További kérdések esetén munkatársam, Mirkó Bernadett az 52/381-411/129-es telefonszámon áll rendelkezésükre. 

Galéria