Legyen a Hajdúnánási Gyógyfürdő az év feltörekvő fürdője!
hajdunanas.hu | 2018.Aug.15. 13:34

Utolsó hónapjához érkezett a fürdők legnagyobb hazai megmérettetése, Az Év Fürdője közönségszavazás. A szervezők nyilvánosságra hozták a verseny három kategóriájának első tíz helyezettjét. A legtöbb szavazatot kapott fürdők között Hajdú-Bihar megyei is van.

Idén nyáron már negyedik éve, hogy közel 200 magyarországi fürdő csap össze egymással. Az Év Fürdője versenyben most is a fürdőbe járó közönség dönti el, ki legyen a három kategória győztese:

    Az Év Fürdője
    Az Év Feltörekvő Fürdője,
    A Helyiek Kedvenc Fürdője.

A különböző kategóriákat a fürdők mérete és ismertsége alapján hozták létre. A verseny szervezője, a termalfurdo.hu közzé tette, hogy augusztus 14-ig, melyik 10-10 fürdő kapta a legtöbb szavazatot saját kategóriájában. Itt látható, pillanatnyilag melyek a legnépszerűbbek.
Idén is lesz Hajdú-Bihar megyei győztes?

A Hungarospa Hajdúszoboszló második alkalommal lett Az Év Fürdője 2017-ben. A szabályok értelmében idén nem indulhatott. A megyéből ez évben versenyező 13 fürdő közül az augusztusi állás alapján a Hajdúnánási Gyógyfürdő a TOP 10-es.

Hajdúnánás fürdőjére ide kattintva lehet szavazni.


A kedvenc fürdőjükre szavazók között wellnesshétvégéket, a majdani győztes fürdőkbe szóló fürdőbelépőket és a strandoláshoz kapcsolódó termékekre beváltható utalványokat sorsolnak ki. A wellnesshétvégéket a szervezők a tavalyi szavazást megnyerő fürdők közeléből választották.

A szavazás 2018. augusztus 31-ig tart. Mindhárom kategóriában a legtöbb érvényes szavazatot szerzett fürdő nyer.

Galéria