MUNKAKÖZI TÁJÉKOZTATÁS TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ KÉSZÍTÉSÉRŐL
hajdunanas.hu | 2018.Dec.06. 08:23

MUNKAKÖZI TÁJÉKOZTATÁS

TELEPÜLÉSFEJLESZTÉSI KONCEPCIÓ KÉSZÍTÉSÉRŐL

 

 

Ezúton tájékoztatom a Tisztelt Lakosságot arról, hogy Hajdúnánás Városi Önkormányzat Képviselő-testülete korábban döntött arról, hogy a település teljes közigazgatási területére kiterjedően új településfejlesztési koncepciót és településrendezési eszközöket (településszerkezeti terv és leírása, helyi építési szabályzat és szabályozási tervek) készített.

A Hajdúnánás városi fejlesztéseket megalapozó dokumentumok  partnerségi egyeztetési eljárásának szabályairól szóló  11/2017. (III. 31.) ÖKT. rendelete a város hivatalos honlapján (www.hajdunanas.hu), a 2017. évi rendeletei között olvasható.

A településfejlesztési koncepció munkaközi  tájékoztatási anyaga elkészült, amennyiben azokkal kapcsolatosan javaslata, észrevétele van, kérem a tájékoztatás megjelenésétől számított 30 napon belül személyesen vagy postai úton (Hajdúnánás Városi Önkormányzat, 4080 Hajdúnánás, Köztársaság tér 1. sz.), illetve elektronikus úton a polghiv@hajdunanas.hu címre eljuttatni szíveskedjen.

A koncepció véleményezési anyaga a város hivatalos honlapján (www.hajdunanas.hu/Ügyintézés/Városfejlesztés/V. Hajdúnánás új rendezési terv készítése) megtekinthető, illetve letölthető, valamint személyen a megtekinthető a Hajdúnánás Városi Önkormányzat Városfejlesztési és Főépítészi Csoportjánál (4080 Hajdúnánás, Köztársaság tér 1. sz. földszint 27. iroda)

 

 

Hajdúnánás, 2018. december 05.

 

 

                                                                                                                       Szólláth Tibor

                                                                                                                        polgármester

Galéria