PÁLYÁZATI FELHÍVÁS vásári árusok jelentkezésére
hajdunanas.hu | 2019.Apr.04. 11:01

PÁLYÁZATI FELHÍVÁS

 

A Hajdúnánás Városi Önkormányzat vásári árusok jelentkezését várja a húsvéti ünnepre a 4080 Hajdúnánás, Fürdő utca 6. szám alatt található ingatlanra.

 

Jelentkezni lehet elektronikus úton (poor.brigitta@hajdunanas.hu), postai úton vagy személyesen (4080 Hajdúnánás, Köztársaság tér 1.) benyújtott pályázati anyaggal, mely az alábbi kötelező elemekből áll:

 

A pályázatok benyújtásának határideje 2019. április 15. napja.

 

A vásár helyét és a bérelhető területeket térképen tüntetjük fel, mely elérhető a www.hajdunanas.hu oldalon. A terület bérleti díja a térképen jelölt 3 kategóriában:

  1. kategória:            1.650,-Ft+Áfa/m2/nap
  2. kategória:            1.100,-Ft+Áfa/m2/nap
  3. kategória:               800,-Ft+Áfa/m2/nap

 

A megpályázott helyeket sorsolás útján osztjuk ki!

 

A vásár területén az áramellátáshoz egy darab csatlakozási pont lesz kiépítve, így elosztóról, hosszabbítóról a vásározónak kell gondoskodnia. (Áramellátáshoz kapcsolódó külön igények a megállapodásban kerülnek rögzítésre).

 

A kitelepüléshez szükséges hatósági engedélyek beszerzése az árusító feladata. A vásározó köteles gondoskodni a termékei árusítására alkalmas standról, az árukészletének és más vagyontárgyainak védelméről. Az árusító a vásár végeztével köteles a helyszínt az átvett állapotnak megfelelően átadni, az árusítás helyszínén keletkezett szemetet, hulladékok elszállítani.

 

Elérhetőség:

Hajdúnánási Közös Önkormányzati Hivatal

4080 Hajdúnánás, Köztársaság tér 1. – földszint 37-es iroda

Telefon: 06 (52) 381-411/179, e-mail: poor.brigitta@hajdunanas.hu

 

Hajdúnánás, 2019. április 03.

 

pályázati lap

adatfelvételi lap szerződéskötéshez

térkép

Galéria