PSZT – Megnyitotta kapuit a Premier Színjátszó Találkozó
hajdunanas.hu | 2018.Jun.29. 09:06

Négy napos rendezvénynek ad otthont több helyszínen június 28-július 1. között a hajdúnánási Kéky Lajos Városi Művelődési Központ.

Tegnap este június 28-án a Debreceni Színjátszó Stúdió John Lenon – Imagine című zenés, színházi játékával nyitotta meg kapuit a VII. Premier Színjátszó Találkozó. A következő három napban is izgalmas és szórakoztató vígjátékokkal és komédiákkal várják az érdeklődőket.

Idén hetedik alkalommal kerül sor a felnőtt színjátszók találkozójára, olyan színészcsoportok előadásaiban, akik nagy közönségsikereket tudhatnak maguk mögött. A társulatok között szerepel a Debreceni Színjátszó Stúdió, a Kuckó Művésztanya vagy éppen a Mezőkövesdi Színészeti Egyesület.

Az előadásokat 3 tagú zsűri értékeli, Szabó-Rékasi Mónika a Nánás Pro Cultura Nonprofit Kft. ügyvezető helyettese, Bakota Árpád, a Csokonai Színház színművésze és Dánielfy Zsolt, szintén a Csokonai Színház színművésze. A 4 nap alatt bemutatott előadások legjobbjára a közönség is szavazhat, értékelhetik a legfőképp vidám hangulatú darabokat.

Galéria