Szezonnyitó Gasztrosétány a Fürdő utcán
hajdunanas.hu | 2018.Jun.13. 08:53

Hajdúnánás bekerült a legjobbak közé: idei évtől mi is helyet kaptunk hazánk gyógyhely-térképén! Ennek örömére június 23-án Szezonnyitó Gasztrosétányt szervezünk, ahol a főszerep a kulináris élményeké, a finom italoké, és a szórakozásé lesz!

Bízom benne, sokakhoz eljutott annak a híre, hogy városunk gyógyhellyé vált. Hajdúnánás komoly mérföldkőhöz érkezett ennek a rangnak a megszerzésével, amely egyben új feladatokat, kihívásokat és lehetőségeket hordoz magában. Az az út, amely előttünk áll nem könnyű, de örömmel nézünk szembe vele, hiszen ezt a rangos címet nem osztogatják könnyen hazánkban. Nem szerencse kérdése volt az elismerés, sok-sok nánási ember munkája, egy jól átgondolt koncepció és közös összefogás kellett ahhoz, hogy az elmúlt évek folyamatos fejlesztéseivel, megújulásával megkaphassuk ezt a címet. Ez a siker, mely büszkeségre és ünneplésre ad okot, közösségünket, fürdőnket és városunkat igazolja!

Sikerünknek örülve persze nem dőlhetünk hátra, még többet kell dolgoznunk, hogy méltóak legyünk a címhez és tovább tudjunk fejlődni, s nemcsak az ide érkező vendégek legyenek elégedettek a magas színvonalú szolgáltatásokkal, a program lehetőségekkel a nyaralás ideje alatt, hanem a Hajdúnánásiak is. Legfőbb célunk, hogy olyan hely legyen Hajdúnánás, ahova évről-évre szívesen visszajárnak a vendégek. Eddig mint fürdő funkcionált, mára azonban több annál: élmények, wellness szolgáltatások és a szórakozási lehetőségek széles tárháza lett.

Gyógyhelyként a legjobb házigazdává kell válnunk! Első lépésként a fürdő előtti közösségi terünket szeretnénk minden évben élettel megtölteni a nánásiaknak és az ide érkező vendégek számára.

Idén hagyományteremtő szándékkal rendezi meg városunk a különleges kulináris élményeket biztosító Szezonnyitó Gasztrosétányt. Célunk nem a fesztiválok sorát bővíteni, hanem a helyi értékekre, ízekre építve egy olyan rendezvényt életre hívni, amely a minőségi alapanyagok felhasználásával ötvözi a környező települések, régiónk gasztronómiáját és a magas színvonalon alkotó mesterszakácsok, séfek tudását.

Szeretettel hívom és várom Önöket az idei év nyári napfordulójára, Szent Iván éjszakájára, amikor egy újabb hajdúnánási érték születik.

Ez a nyár ne csupán a pihenésről, a vízről szóljon, hanem a minőségi, helyi ételekről is!

Szólláth Tibor

polgármester

Galéria