Hajdúnánás Város logó
Köszöntjük Gabriella nevű látogatóinkat!
2017. december 12.
Hírek >> Aktuális hírek
ArchívumHajdúk Világtalálkozója Hajdúnánáson

Első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezte meg Hajdúnánás városa a több napon át tartó program kavalkádot, a Hajdúk Világtalálkozóját Bocskai István emlékének méltó ápolása, a hajdú őseink előtti tisztelgés valamint a hajdúvárosok kapcsolatának erősítése érdekében.

Az első alkalommal megrendezett Hajdúk Világtalálkozója a „A hajdúk nyomában” című történész konferenciával vette kezdetét július 31-én neves előadókkal, melynek célja volt, hogy feltárja a hajdú népcsoporthoz kötődő történelmi tényeket és hagyományokat.


Tovább

Új üzemrész megnyitása, új munkahelyek teremtése a Kézmű Nonprofit Kft. Hajdúnánás üzemében! 

A Kézmű Nonprofit Kft. Hajdúnánás Üzemében faipari bútor összeszerelő üzemrészt nyit, melyhez felvételt hirdet!

A jelentkezőket az alábbi munkakörökbe várják:

munkakör megnevezés

munkaköri feladat

elvárt végzettség, tapasztalat

CNC faipari felsőmaró gépkezelő

műszaki, technológiai rajzok alapján számítógépes vezérlésű gépek beállítása, működésük folyamatosan nyomon kísérése

CNC kezelői tudás,

1 év tapasztalat

faipari asztalos gépkezelő

műszaki, technológiai rajzok alapján gépek manuális beállítása, működésük folyamatosan nyomon kísérése

-

adagoló anyagmozgató

a gépkezelő utasítása alapján a faipari gépek anyaggal való ellátását

-

anyagmozgató targoncás

utasítás alapján a gépi (gyalogkíséretű vagy targoncás) anyagmozgatás elvégzése

targoncavezetői engedély
gyakorlat

előszerelő

bútorok alkatrészeinek előkészítése az összeszereléshez, ragasztások elvégzése, csavarok, tiplik elhelyezése, bútorpántok, tolózár szerelése, zárak szerelvényezése

-

szerelő

bútorok alkatrészeinek összeállítása, a félkész alkatrészek, bútordarabok ellenőrzése, végső, készre szerelés ellátása

asztalos tapasztalat előny

csomagoló

bútor tartozékok egységbe készítése és csomagolása, bútoregységek és kész bútorok csomagolása, tartó és szállító tálcával való ellátása, szállításhoz tartozó élvédővel való felszerelése

-

gyártáselőkészítő technikus

gyártási rajzok készítése, műszaki dokumentáció elkészítése CAD készség szintű használatával, a gyártás folyamatosságának biztosítása, gyártási hibák ellenőrzése és javítása

faipari technikus
CAD készség szintű használata
3 év tapasztalat

készletgazdálkodó (raktáros)

alapanyagok minőségi és mennyiségi átvétele, érkeztetése, kész termékek kiadása, komissiózás, raktári rend kezelése, raktári folyamatokhoz kapcsolódó adminisztratív feladatok elvégzése

számítógépes tudás
adminisztráció

 Munkaviszony, munkaidő: Határozatlan idejű, rész- vagy teljes munkaidős foglalkoztatás

 Munkavégzés helye: 4080 Hajdúnánás, Polgári út 0855/15.

 Munkába állás: szeptembertől, folyamatos kezdéssel

 Munkakör betöltésének feltételei:

 Megváltozott munkaképességű munkavállaló jelentkezése esetén: 

    • A Rehabilitációs Szakigazgatási Szerv vagy Nemzeti Rehabilitációs és Szociális Hivatal szakvélemény, amelyen a következő minősítések egyike szerepel: B1, B2, C1, C2, D, E,
    • OOSZI, ORSZI, NRSZH szakvélemény, amelyen nem szerepel minősítés, azonban a következő ellátások egyikét folyósítják részére: rehabilitációs ellátás, rokkantsági ellátás, rokkantsági járadék, rehabilitációs járadék,
    • Fogyatékossági támogatásban részesülés

Jelentkezés: Önéletrajzát kérjük, szíveskedjék megküldeni az allas@kezmu.hu e-mail címre. Visszajelzést a meghallgatásra kiválasztott jelölteknek tudunk küldeni.BÉRELHETŐ RENDEZVÉNYSÁTOR

Bérelhető a Hajdúnánás Városi Önkormányzattól a tulajdonában álló ponyvafedésű 15 m tengelytávolságú és 5 m keretállás távolságú alumínium csarnokvázas szerkezetű 300 m2 -es rendezvénysátor.

A bérlet időtartama 3 nap, mely magában foglalja a helyszínre történő szállítást, szerelést, bontást és visszaszállítást.

A bérleti díj összege: 300.000,-Ft + Áfa

Érdeklődni Dr. Kiss Imre jegyzőnél lehet a 06-30-489-0928-as telefonszámon.A Pásztorételek Főzőversenyével kezdetét vette a „Nánási Vigasságok”

A Hajdúnánási Gyógyfürdő szolgált helyszínéül az egész napos kikapcsolódást biztosító pásztorételek főzőversenyének, melyen további színes programok is gondoskodtak a rendezvény jó hangulatáról.

Városunk egyik legjelentősebb gasztronómiai hétvégéje a Pásztorételek Főzőversenye zajlott július 19-én a „Nánási Vigasságok” programsorozat keretein belül. A rendezvény elsődleges célja, hogy megismertesse városunk lakóival és az ide érkező vendégekkel a térség kulturális sokszínűségét, a hajdúság hagyományait, értékeit.


Tovább

Bezárta kapuit a I. Hajdúnánási Ifjúsági Képzőművészeti Alkotótábor – a Porta

A Kéky Lajos Városi Művelődési Központ Kis Aulájában rendezték meg azt a záró kiállítást július 18-án, amelyet az I. Hajdúnánási Ifjúsági Képzőművészeti Alkotótábor fiataljainak munkáiból válogattak.

A Hajdúnánás Városi Önkormányzat az EMMI támogatásával idén első alkalommal, hagyományteremtő szándékkal rendezte meg az Ifjúsági Alkotótábort.


Tovább

„EU Önerő Alap” támogatásokban részesült Hajdúnánás

Sajtótájékoztató keretében jelentette be Szólláth Tibor, Hajdúnánás város polgármestere, hogy városunk közel 22 és fél millió forint vissza nem térítendő támogatásban részesült az „EU Önerő Alap” pályázatok keretében.


Tovább

Ismét indul a nyári diákmunka Hajdúnánáson

A városunkban újra induló nyári diákmunkáról tartott sajtótájékoztatót Szólláth Tibor, Hajdúnánás város polgármestere 2014. július 18-án.

A Nemzetgazdasági Minisztérium július 1-jétől idén is meghirdette a "Nyári diákmunka elősegítése 2014" programot, melyre a Hajdúnánás Városi Önkormányzat ebben az évben is sikerrel pályázott.


Tovább

Eötvös Kupa nemzetközi strandröplabda-torna Hajdúnánáson

Ebben az évben augusztus 17-19. között tizennyolcadik alkalommal kerül megrendezésre az Eötvös Kupa nemzetközi röplabdatorna. Az idei verseny újdonsága, hogy a teremröplabda-torna mellett augusztus 21-én Hajdúnánáson nemzetközi strandröplabda tornát is rendeznek öt kategóriában – jelentette be sajtótájékoztató keretében Szólláth Tibor, Hajdúnánás város polgármestere 2014. július 18-án, pénteken.


Tovább
1     2     3     4     5     6     7     8     9     10     
11     12     13     14     15     16     17     18     19     20     
21     22     23     24     25     26     27     28     29     30     
31     32     33     34     35     36     37     38     39     40     
41     42     43     44     45     46     47     48     49     50     
51     52     53     54     55     56     57     58     59     60     
61     62     63     64     65     66     67     68     69     70     
71     72     73     74     75     76     77     78     79     80     
81     82     83     84