Átigazolások a nánási fociban
hajdunanas.hu | 2020.Sep.18. 09:52

Átigazolások a nánási fociban

 

Az igencsak rövidre sikeredett 2019/2020-as szezon után sok minden megváltozott a megyei labdarúgásban. Volt olyan egyesület, mely visszalépett a megye I-es küzdelmektől (Hosszúpályi SE), de volt olyan is, ahol újra éledt a felnőtt futball (Balmazújváros).

Számunkra sem volt egyszerű a kényszerű „uborkaszezon”, de a végére csak összeállt keretünk, s ahogy ígértük most tájékoztatást adunk távozó és érkező labdarúgóinkról.

Egy ideje rebesgetik, hogy több hajdúböszörményi futballista gondolta úgy, hogy ettől a szezontól bennünket segít. Ez valóban így van, kilenc játékos tette át székhelyét hozzánk.

Reméljük, segítségükkel helyt tudunk állni a bajnokságban.

 

A távozók:

Csiszár Imre:

Egy év után döntött úgy, hogy visszatér előző állomás helyére. Több volt nánási futballistával együtt, ismét a Bükkzsérc összeállításában találkozhatunk nevével.

Somogyi Mihály Olivér:

Egy fél év után igent mondott a Sárrétudvari KSE hívására, így ebben a szezonban ellenfélként találkozhatunk vele.

Tóth Dénes:

Kapusunk is hazatért. A megye II-es bajnokságban vitézkedő Hajdúdorog csapatát erősíti majd.

Szabó Barna Alex:

Volt játékosunk az újjáéledő Balmazújvárosi FC-ben folytatja pályafutását. Nehéz szívvel váltunk meg tőle, hisz több fontos góllal segítette klubunkat.

 

Az érkezők:

 

Bereczki Tamás:

A nem éppen aggastyán korú futballista remekül mutatkozott be nálunk. Első fellépésén kétszer volt eredményes. Fiatal kora ellenére már több csapatot erősített és mindenhol megállta a helyét.

Tömöri András:

Ő már játszott, védett nálunk (nem is rosszul) és egy másfél évnyi távollét után, újra nánási kapus mezben brillírozhat.

Andorkó Sándor:

A legjobb futballista korban lévő játékos nagy segítsége lehet csapatunknak. NB II-es (Balmazújváros), valamint NB III-as(Hajdúböszörmény) tapasztalattal rendelkezik, rutinja nagyon jól jöhet majd.

Kerek Balázs:

A sok nagy csatát megélt játékos csak szülő városa csapatát erősítette eddig. Azonban ő sem nyeretlen kétéves, NB-s bajnokságokban edződött, rutinos futballista.

Fodor Tibor:

Csapatunkat két testvérpáros is segíti! Az első testvérpár egyik tagja Tibor, aki már letette névjegyét nálunk. Több éven keresztül volt meghatározó tagja keretünknek, most megint arra törekszik, hogy kihagyhatatlan legyen a kezdőből.

Fodor János:

Őt sem kell bemutatni! Egy fél szezon után tért vissza, de igazából el sem hagyott bennünket. Játékosként szülő városában játszott, de fiataljainkat trenírozta.

Lovas Márton:

Kerek Balázshoz hasonlóan, Marci is sok csatát megért. NB II-es NB III-as mérkőzésekkel a háta mögött érkezett hozzánk, rutinos, a megyében jól ismert játékos.

Tóth Bertold:

Az "új hullám " egyik tagja. Fiatal kora ellenére belekóstolt már az NB III-as bajnokságba is és meg kell mondani, hogy nem vallott szégyent ott sem.

Blága Tamás:

Debrecenben tanulta a labdarúgás alapjait. A ranglétrát végig járva, Hajdúböszörményben lett felnőtt futballista. A nagy pályás játék mellett a futsalba is belekóstolt, a DEAC futsal csapatában az NB I-ben is pályára léphetett.

Puskás Zalán Gyula:

Csapatunk másik testvér párjának tagja. Kapusunk öccse, Berettyóújfaluból érkezett hozzánk Szitkó Robi keze alatt készült az elmúlt években és a nagy pályás futball mellett a futsalban is maradandót tudott alkotni.

A távozóknak köszönjük szépen segítségüket, további pályafutásukhoz sok sikert és sérülésmentes éveket kívánunk!

Érkezőinket köszöntjük. Reméljük, sokáig láthatjuk őket kék-sárga szerelésben! Bízunk abban, hogy segítségükkel meghatározó csapattá tudunk válni a megye I-es bajnokságban!

 

Hajrá Hajdúnánás!

 

Galéria