Hagyományteremtő szándékkal nyitja meg szabadtéri reggelizőjét a Nánási Hús a város központjában
hajdunanas.hu | 2021.Sep.06. 13:03

Közel egy évvel ezelőtt arról számolhattunk be, hogy Hajdúnánás ismét nagy lépést tehetett az egészséges, helyi élelmiszerkínálat bővítése érdekében, ugyanis a Városi Húsbolt – a Hajdúnánási Tartósító és Építő Start Szociális Szövetkezet mintaboltja - jól megszokott, hagyományos termékpalettája olyan húskészítményekkel bővült, melyeket eddig legfeljebb a nagyobb nemzetközi és hazai márkák kínálatában vásárolhattak meg a fogyasztók. Mindezt az újonnan átadott EU számos húsüzemnek köszönhette a város.

Mára a termékpaletta még színesebbé vált. Az üzem jó minőségű készítményei pedig saját márkajelzéssel mutatkoztak be a piacon. A hajdúnánási prémium húskészítmények Nánási Hús néven jelennek meg a nagyközönség előtt.

Fontos változást jelent még, hogy a kínálat nem csak a húskészítmények frontján bővült. A fogyasztói igényekre reagálva a Városi Húsbolt a főzéshez szükséges legfontosabb alapanyagok széles kínálatát forgalmazza, melynek nem titkolt célja, hogy azokat a vásárlókat is becsábítsák az üzletbe, akik időspórolás céljából igyekeznek mindent egy helyről beszerezni. A mintaboltban friss tejtermékekkel, érlelt sajtokkal, tésztákkal, fűszerekkel várják a vásárlóközönséget!

Ezt megünnepelve, a tavaly elkezdett szép hagyomány folytatásaként a Szociális Szövetkezet csapata idén ismét hangulatos reggeliző bisztróvá alakítja át a Köztársaság téren található szabadtéri színpad területét.

Az eseményre szeptember 11-én kerül sor. A közös reggeli keretében turistaszalámis szendvicset, frissen főtt extra magas hústartalmú virslit, valamint debreceni kolbászt kóstolhatnak a vendégek, a finom ételek mellett pedig meleg teával és kakaóval készülnek a szervezők. A reggeli 9 órától veszi kezdetét, s egészen 11 óráig tart a kóstoltatás.

Az esemény sztárvendége Buday Péter chef, aki egy további különleges meglepetés fogással kápráztatja el az éhes és kíváncsi hajdúnánásiakat!

Galéria