Ismét minden háztartásba eljut a Hajdúnánási Újság
hajdunanas.hu | 2022.Feb.17. 09:08

Nagy örömmel tájékoztatjuk Önöket, hogy ez év februárjától ismét minden háztartásba eljut a Hajdúnánási Újság, tehát már ez a lapszámunk is. Tudjuk, hogy az elmúlt bő másfél esztendőben sok probléma adódott a terjesztéssel, sokan reklamáltak, hogy nem kaptak újságot, remélhetőleg ez most megszűnik. Az újság terjesztését ismét a Nánás Pro Cultura Nonprofit Kft. végzi, hivatalosan szerződött terjesztőkkel. Ennek értelmében, ha bármilyen kézbesítési probléma jelentkezik, kérjük keressenek bennünket, a 06/52 382-400 vezetékes, vagy a 06/70  445-4051 mobil telefonszámon, illetve személyesen a Kéky Lajos Városi Művelődési Központ információs pontján.

A Hajdúnánási Újság ebben az esztendőben továbbra is havi két lapszámmal jelentkezik, legközelebb február 24-én. Alább tájékozódhatnak a további éves megjelenési időpontokról és lapzártákról is.

Reméljük, hogy az elkövetkező időben megszűnnek a kézbesítési anomáliák, és minden háztartásba eljutnak az egyes lapszámok, így segítségükre lehetünk a városi hírek eljuttatásában.

Tisztelettel

Szilágyi Erzsébet

Nánás Pro Cultura Nonprofit Kft. ügyvezető

 

Hajdúnánási Újság 2022. évi lapzárták és megjelenések:

Galéria