Lomtalanítás városunkban
hajdunanas.hu | 2019.Mar.27. 08:02

Tisztelt Lakosság!

A LOMTALANÍTÁS rendszere átalakult! 2019. évtől csak a telefonon, vagy e-mail-ben megrendelt, előre egyeztetett időpontban kérhető a lomtalanítás a HHG Kft.-től, amelyről a Társaság a honlapján (www.hhgkft.hu/lomtalanitasi-tajekoztato), hírlevél formájában és ügyfélszolgálati telefonvonal (+36 20 / 518-2709) biztosítása útján is felvilágosítást ad!Köszönettel veszünk minden olyan jelzést, amely alapján a Hivatal dolgozói a megfelelő információk beszerzésével segíteni tudja az Önök mindennapi életét, ügyeik intézését.

A HHG Nonprofit Kft. 2019. április hónapra 3 időpontot is megjelölt, mely napokra lomtalanítás kérhető. Ezzel kapcsolatban és az elmúlt évtől kezdődött változásokról az alábbiakban olvashatnak tájékoztatást.

2019. évtől csak a telefonon, vagy e-mail-ben megrendelt, előre egyeztetett időpontban kérhető a lomtalanítás a Kft.-től, amelyről a honlapjukon (www.hhgkft.hu/lomtalanitasi-tajekoztato), továbbá – az elmúlt hetekben terjesztett – hírlevél formájában, illetve ügyfélszolgálati telefonvonal (+36 20 / 518-2709) biztosítása útján is felvilágosítást adnak!

A közzétett tájékoztatóból néhány hasznos információ:

A lomtalanítás a hulladékszállítási díjat megfizető, és tartozással nem rendelkező ingatlanhasználó

által, a Társasággal előre egyeztetett napon (max. évi 1 alkalommal), egyedi megrendeléssel kért, házhoz menő jelleggel történik. A jelentkezés során szükséges megadni a hulladék várható mennyiségét és fajtáját is, amely alkalmanként legfeljebb 1 m3 lehet.

A lakótelepi övezetekben a közös képviselő kérheti a lakókkal előzetesen egyeztetett időpontban a

lomtalanítást.

Lomtalanítás céljából Hajdúnánásra vonatkozóan 2019-ben 3 időpont (2019. április 5., 12., 19.) került megjelölésre a szállítást végző cég által, melyre az alábbiak szerint kell jelentkezni, amennyiben a lomtalanításra igény van. (A három időpontból csak egy választható.)

Lomtalanítás kérése:

Az intézéséhez a következő adatok szükségesek:

  • név, cím, a számlán található vevő azonosító,
  • elszállítandó lom mennyisége (m3) és fajtája (a közzétett lakossági tájékoztatóban feltüntetésre került – segítségként – az el nem szállítandó hulladékok köre)
  • elérhetőség (vezetékes, vagy mobil telefonszám)

A további információk és jelentkezés a HHG Nonprofit Kft. Ügyfélszolgálati irodájában, az alábbi elérhetőségeken:

Cím: 4220 Hajdúböszörmény, Radnóti M. u. 1.

Tel.: +36 20 / 518-2709

e-mail: lomtalanitas@hhgkft.hu

 

A mindennapokban keletkező nagydarabos lomhulladék, amely a kukába nem fér bele, a HHG Nonprofit Kft. hulladéklerakójába adható le, nyitvatartási időben (hétfőtől-péntekig 8:00-15:30), térítés ellenében.

Az alkalmanként keletkező nagyobb mennyiségben képződő zöld hulladék ingyenesen elhelyezhető a lerakóban. Hulladéklerakó címe: 4220 Hajdúböszörmény, Czégényi útfél 01329/4 hrsz., (Hajdúvid és Hajdúhadház közötti úton), telefonszám: +36-52/710-613

Hajdúnánás Városi Önkormányzat

Galéria