PEDAGÓGUS NAP
hajdunanas.hu | 2017.Jul.27. 17:28

017. június 6-án hajdúnánási pedagógusokkal telt meg a Művelődési Központ színházterme.

Június első hétvégéje több mint 60 éve ünnep, ugyanis ekkor köszöntjük a pedagógusokat, oktatókat és nevelőket. Ez a nap alkalom arra, hogy visszaidézzük a múltat, iskolás éveinket, amelyet felnőttként már egészen másként látunk. 

Felsejlik egy-egy kedves arc, aki vezette kezünket a betűvetés tudományára tanítva, aki bevezetett bennünket a számok világába, megalapozta jövőbeni tudásunkat. Őrizzük iskolás kori emlékeinket, amelyek az idő múlásával megszépülnek, átértékelődnek, őrizzük felkészítőink nevét és emlékét.

A bevezető gondolatok után Szólláth Tibor polgármester úr mondta el köszöntő gondolatait. Emlékeztetett a pedagógusok felelősségteljes munkájára. Arra, hogy nagyon fontos az, hogy az iskolás évek alatt milyen alapot sikerül biztosítani a felnövő, jövő nemzedék számára.

Elismerés, megbecsülés és köszönet jár a becsülettel végzett munkáért, amelyet társadalmunk igyekszik biztosítani a pedagógus társadalom számára.

A köszöntő beszéd után került sor a Polgármesteri Elismerő Oklevelek átadására.

Ezt az elismerést kapták több évtizedes kimagasló és példamutató munkájukért: Daróczi Antalné óvodapedagógus; Pálfi Lászlóné óvodapedagógus; Gömöri József gimnáziumi igazgató; a Kőrösi Csoma Sándor Református Gimnázium magyar-történelem szakos munkaközössége; Lukácsné Tompa Zsuzsanna és Lukács László pedagógusok; Tóth Franciska pedagógus; Demeterné Vajda Piroska pedagógus; Győriné Tanner Márta pedagógus; Mezeiné Gurbán Juliánna pedagógus; Kaprinyákné Ádám Edit pedagógus; Kéki Imre zenepedagógus; Máté Erzsébet pedagógus; Póser Tiborné pedagógus; Kékiné Borbély Zsófia pedagógus.

Szívből gratulálunk szép elismerésükhöz, további munkájukhoz erőt és egészséget.

Az ünnepség hivatalos részét kulturális műsor követte. Az immár nemzetközi hírnévnek örvendő 4 for Dance együttes színvonalas műsorában gyönyörködhetett a közönség.

Galéria