Tájékoztató csapadékvíz elvezető rendszer fejlesztésére irányuló munkálatok kezdetéről
hajdunanas.hu | 2023.Oct.13. 11:09

Tájékoztató csapadékvíz elvezető rendszer fejlesztésére irányuló munkálatok kezdetéről

A Belügyminisztérium által „Hajdúnánás csapadékvíz-elvezető rendszerének fejlesztése” jogcím szerint a Hajdúnánás Városi Önkormányzat részére nyújtott támogatásból - a projekt tervezési és közbeszerzési szakaszának lezártát követően - elkezdődnek a Zrínyi Miklós utca, Bethlen Gábor krt., Bem József utca, Polgári út csapadékvíz elvezető rendszerének fejlesztéséhez, valamint a Dózsa György utcai, Rákóczi utcai és Lórántffy utcai kisközök csapadékvíz elvezető rendszerének fejlesztéséhez, útépítéshez és járdafelújításhoz  kapcsolódó kivitelezési munkálatok.

A kivitelezés a város négy pontján 2023 október 16. - december 15. között párhuzamosan történik.

  1. rész: a Zrínyi Miklós utca 1-35. sz. közötti szakaszán csapadékvíz elvezető rendszer fejlesztése
  2. rész: a Bem József utca teljes hosszán és a Bethlen Gábor  utca 1-13 sz. és 15-25 sz. közötti szakaszán csapadékvíz elvezető rendszer fejlesztése
  3. rész: a Polgári utca 56-74  sz. közötti szakaszán csapadékvíz elvezető rendszer fejlesztése
  4. rész: A Lórántffy, Rákóczi és Dózsa György utcai kisközök csapadékvíz elvezető rendszer fejlesztése, valamint útépítés és járdafelújtás

A munkálatok a nyomvonalba eső fás szárú növényzetet érinthetik, a kivitelezés menetéről, pontos ütemezéséről és a biztonságos munkavégzéshez szükséges forgalomkorlátozó intézkedésről az érintett utcák lakosait tájékoztatni fogjuk.

A kivitelezést az 1., 2., 3. részek esetében a közbeszerzési eljárás nyerteseként a Szatmárvíz Kft. végzi, a munkálatok ideje alatt bővebb információ Ács László ügyvezető úrtól a +36 30 351 5459-es telefonszámon kérhető.

A város csapadékvíz elvezető rendszerének fejlesztése más forrásból elnyert pályázatok előkészítési szakaszainak lezártával a jövőben tovább folytatódik.

A munkálatok gördülékeny és zavartalan elvégzéséhez kérjük a lakosság szíves türelmét és együttműködését.

 

Hajdúnánás Városi Önkormányzat

Galéria