Startra fel! Még lehet regisztrálni a II. Hajdúnánási Állásbörzére
hajdunanas.hu | 2019.Sep.18. 10:00

Bár a kiállítói helyek már megteltek, az álláskeresők még folyamatosan regisztrálhatnak a II. Hajdúnánási Állásbörzére. Agrárium, rendészet, közbiztonság, szállítmányozás, oktatás, idegenforgalom – csak néhány a tucatnyi kínált munkakör közül, ahová álláskeresők jelentkezését várják a kiállító cégek, vállalkozások szeptember 27-én. Aki ezen a délutánon ellátogat a Hotel Mediánba, nemcsak számtalan állás közül választhat, hanem a következő 2 év pozitív munkaerő-piaci változásairól is tájékozódhat.

 „A 2019 tavaszán rendezett első állásbörzén több sikertörténetet is dokumentálhattunk, de azóta is folyamatos igény mutatkozik a munkaerő-piaci kereslet és kínálat találkoztatására. A helyi vállalkozókkal rendszeresen tartjuk a kapcsolatot, melynek során jelezték felénk, hogy egy második állásbörze további segítséget jelentene a munkaerő-hiányt kezelésére. – fogalmazott Szólláth Tibor polgármester, majd hozzátette: most, hogy városunk példátlan gazdasági fejlődés kapujában áll, szeretnénk felkészíteni a lakosságot a várható munkaerő-piaci változásokra is. Szeptember 27-én, 15.00 órától a felsőfokú végzettséggel rendelkezők szakmai előadást hallhatnak majd arról, hogy a most induló debreceni nagyberuházások hogyan rajzolják át a környező települések munkaerő-piacát, milyen új munkahelyek létrehozása várható városunkban.

Hajdúnánás most olyan történelmi lehetőségek előtt áll, amelyek példa nélküliek a város eddigi életében. Látogasson el Ön is 2019. szeptember 27-én 15.00 – 18.00 óra között a Hotel Mediánba, hogy személyesen találkozzon leendő munkaadójával és első kézből értesüljön a várható munkaerő-piaci változásokról! Kérjük, hogy önéletrajzát feltétlenül hozza magával, hiszen egy jól megírt önéletrajz a sikeres elhelyezkedés kulcsa is lehet.

Regisztráció: IDE KATTINTVA

A Hajdúnánási Állásbörze az EFOP-1.2.11-16-2017-00012 kódszámú, „Fecskeotthon Hajdúnánáson” című pályázat keretén belül valósul meg.

Galéria