Társasházak, közös képviselők, társasház kezelők figyelmébe!
hajdunanas.hu | 2023.Feb.28. 11:26

Az Önkormányzatunkhoz nagyon sok bejelentés érkezik a lakosságtól a városközpontban tapasztalható parkolási gondokról. Kollégáink tapasztalatai, a közterület felügyelet intézkedései mind azt jelzik, hogy a probléma jelen van és az autó tulajdonosok, a gépjárművezetők nem tudják, vagy -sok esetben- nem is akarják a felmerülő problémákat jogszerűen megoldani.

Az önkormányzat több parkolóhelyet is kialakított az elmúlt időszakban, és nyilvánvaló az a tény is, hogy a kiskörúton belül az önkormányzati tulajdonú területeink korlátozottak, új parkolók kialakítására alig adnak lehetőséget.

Tisztelettel kérem, segítsék munkánkat azzal, hogy a társasházak szervezeti és működési szabályzatában foglalt eljárási rend szerint a társasházak közgyűlését összehívják e témában és kérjék ki a lakók véleményét a városközpontban jelentkező parkolási kérdések tekintetében.

Amennyiben javaslataikat, véleményüket kialakították, kérem, hogy azt közgyűlési határozati formában szíveskedjenek megküldeni a polghiv@hajdunanas.hu e-mail címre legkésőbb 2023. március 16-án 16.00 óráig.

Hajdúnánás Városi Önkormányzat

Galéria