Gáthasználatik engedélyek 2021
hajdunanas.hu | 2021.Mar.29. 08:46

Tisztelt Lakosság!

 

 

Ezúton tájékoztatjuk, és egyben értesítjük Önöket, hogy a Tiszamenti Regionális Vízművel kötött együttműködési megállapodás alapján 2021. január 1-től a Nyugati főcsatorna használatához, továbbá a Közép-Tisza-Vidéki Vízügyi Igazgatósággal kötött együttműködési megállapodás alapján 2021. március 1-től a Tisza-tó teljes területére („Kék típusú), valamint a KÖTIVIZIG kezelésében lévő további védtöltésekre érvényes („Sárga” típusú) Töltésközlekedési (Gátfelhajtási) engedélyek elektronikus úton vásárolhatók meg (bankkártyás fizetéssel, On-Line vásárlással, vagy Mobil Applikáción) keresztül, a http://gatfelhajtasiengedely.hu/ weboldalon.

 

Jelen levelemhez csatoltan megküldöm a Gátfelhajtási engedély Jegyvásárlási útmutatójának aktualizált változatát további szíves felhasználás céljából!

 

Felhívjuk szíves figyelmét arra, hogy az érintett területek kiemelt, és folyamatos ellenőrzés alatt állnak, mely ellenőrzések során az illetékes szervek, hatóságok, és feljogosított személyek ellenőrzik a szükséges Töltésközlekedési (Gátfelhajtási) engedély meglétét, és annak érvényességét.

Javasoljuk, kímélje meg Magát, és a közlekedésben érintetteket az ezzel járó kellemetlenségektől, birságtól, eltiltástól!

 

Kérjük, ha egy mód, és lehetőség van rá, az általunk csatolva megküldött Logó-t, és a hozzá tartozó (gatfelhajtasiengedely.hu) hivatkozást legyenek kedvesek elhelyezni településük honlapjának főoldalán, hogy ezzel is segítsük az ott élőket, és a kikapcsolódni vágyó turistákat, horgászokat, természetjárókat egyaránt.

Ez azért is nagyon fontos, mert településükről nagyon sokan érdeklődnek, segítséget és információt kérnek, sok esetben tanácstalanok a töltésközlekedési engedélyek jelenlegi megvásárlásának lehetőségéről, és folyamatáról!

 

Kérjük szíves visszajelzésüket a logó, és a hozzá kapcsolódó hyperhivatkozás (Link) kipublikálásával kapcsolatosan annak érdekében, hogy a hivatkozás működésének leellenőrzését követően, a kölcsönös együttműködés alapján kipublikálhassuk Önöket együttműködő partnereink között!

Amennyiben a logó, vagy a hozzá kapcsolódó Link elhelyezésével kapcsolatosan bármilyen kérdésük merülne fel, kérjük, forduljon Informatikus kollégánkhoz, Szita Istvánhoz bizalommal, a +36 (70) 427-7405-ös telefonszámon, áll rendelkezésükre!

Galéria